VERS PLAZA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vers Plaza. Meer weten? Ontdek meer

13 dec 2022 om 16:26 15min later dan aangegeven. Geen bourgondische patat maar gewone patat, geen pindasaus erbij waar je wel voor betaald. Alles was koud. 23euro weggegooid.
24 nov 2022 om 14:03 Smakelijk eten. Een vriendelijke bezorger die echt zijn best doet voor de klanten. De notitie over 'geen vlees/vis' was helaas over het hoofd gezien.
21 nov 2022 om 18:29 Weinig eten voor veel geld
17 okt 2022 om 14:42 Eten was goed alleen jammer dat je voor de saus apart moet betalen de bezorging was daar in tegen heel traag en hebben dan ook dik een uur moeten wachten
3 sep 2022 om 16:18 Lekker gegeten
29 aug 2022 om 16:58 1. Sla was bruin op de broodjes gezond. 2. Tomaat was droog op broodje gezond 3. Broodje huzarensalade had beter geen groent op gekunden, want was droog 4. Broodje grilworst lag gewoon letter dat je het zelf moest beleggen
25 aug 2022 om 18:45 Je kan een tijd aan klikken of zo snel mogelijk, dan klik je zo snel mogelijk en komt het ook nog 2 keer zo laat als de eventuele tijd die je kon aanklikken.Verleng de tijd van te voren, bel naar je klant of neem iets niet aan wat je niet aan kan.
28 jun 2022 om 14:39 Friet leek in oud vies vet gebakken te zijn
13 jun 2022 om 15:32 Broodjes waren vers en goed belegd verse sap was lekker koud
25 apr 2022 om 16:37 Heel lang moeten wachten, sauce van rooibiet overal.
5 apr 2022 om 15:04 Eten was erg slecht en koud. Nooit meer